Det er en større lykke å gi enn å få.

[Apg. 20:35]

Flere måter å gi på

Det finnes flere måter å gi en gave til Betel på:

  1. Gi engangsgaver til kontonummer 3000 21 81602
  2. Gi engangsgaver via Vipps #89516 - (Trykk på "betal" i appèn og skriv deretter inn beløp)
  3. Fast givertjeneste enten ved å fylle ut avtalegiro-skjema i høyre felt eller ved å opprette fast trekk i egen nettbank.

 

NB - Fast givertjeneste gir rett til skattefradrag på gaver inntil 40 000 kr pr. person pr år (80 000 kr for ektepar). Vi kontakter deg for nødvendig signatur og fikser deretter alt med skattefradrag for deg.

 

Betel er et stort spleiselag. Vår økonomiske drift og våre satsninger er summen av alles økonomiske bidrag. Betels økonomiske bærebjelke er den faste givertjenesten.

Den faste givertjeneste har sin basis i Bibelen:

 

Fast sted = Bring hele tiende til mathuset, slik at det kan finnes mat i ditt hus…… (Mal 3.10)

Er Betel ditt åndelig mathus? Er Betel ditt åndelig hjem? Hvis ja – Da er Betel også stedet vi oppfordrer deg å bringe en fast gave.

 

Fast beløp = En givertjeneste basert på følelser blir ofte tilfeldig og sporadisk. Bibelens oppfordring er å bringe 10% av det du tjener til din menighet. Betel har mange trofaste givere. Kanskje du også skal bli en av dem med et fast månedlig beløp?

 

Fast tidspunkt

I 1 Kor 16 sier Paulus at vi ukentlig skal legge til sides det som gis til menigheten.

Nå har vel ikke du ukelønn lenger, men månedslønn J Beste praksis vil da være å opprettet et fast trekk i din nettbank eller å fylle ut skjema i høyre felt slik at vi får iverksatt din avtalegiro-avtale.

Avtalegiro