Sisterhood

Sisterhood er et inkluderende og varmt fellesskap av kvinner i alle aldre som er opptatt av å bety en forskjell i sin verden!

Det er et sted hvor vi samles for å oppmuntre og styrke hverandre til å stå oppreist i alle deler av livets vandring, og inspirerer hver enkelt til å gjøre verden til et bedre sted . Vår hensikt er at alle kvinner, ung som gammel, uansett livssituasjon, skal oppleve at de er verdifulle og oppdage sitt fulle potensial. 

Vi vil møtes med jevne mellomrom til Sisterhood-kvelder som er spesielt tilrettelagt for kvinner, med en ærlig, inspirerende og oppmuntrende undervisning som hovedingrediens. Vi ønsker også å engasjere oss i prosjekter slik at vi sammen kan utgjøre en forskjell både lokalt og globalt.

I tillegg vil det alltid være noe godt å bite i, en god kopp kaffe eller te, og vi setter av tid til å lovsynge sammen og nyte godt fellesskap.

Vi vil være et fellesskap av kvinner som har et hjerte for alle mennesker. Vi ønsker å være en stemme for de stemmeløse, hender som strekkes ut i omfavnelse og til hjelp, føtter som er villige til å gå, ører som lytter til Guds stemme og øyne som tørr å se mennesker slik Jesus ser dem – I kjærlighet!

Vårt hjerte er at alle kvinner skal oppleve at de er verdifulle
Vårt mandat er å samle et fellesskap av kvinner som kjenner og tror på sitt potensial!
Vårt mål er å gjøre verden til et bedre sted!
Vår største lengsel er å elske Gud, være god mot hans barn, menneskene, og gjøre Han kjent for hele verden!

Sisterhood-kveldene er både et sted for påfyll og oppmuntring, og en pust i bakken, samtidig som vi forandrer verden gjennom vennskap og hensikt! Besøk gjerne Sisterhood på deres facebook-side.